panelifarmi

Ahjo-ratkaisut

Aurinko on tärkein – melkeinpä ainoa – energianlähteemme. Vain ydinvoima syntyy maaperän mineraaleista. Suomessa saamme auringosta energiaa vuodessa lähes yhtä paljon kuin Pohjois-Saksassa. Saksa on maailman johtava aurinkoenergian hyödyntäjä, Suomi taas yksi kaikkein vähäisimmistä.

AHJO-aurinkosähkö on sähköverkkoon kytketty kokonaisvaltainen ratkaisu aurinkoenergian hyödyntämiseen – kunkin kohteen mukaisesti sopeutettuna. Omakotitaloja ja muita pienkiinteistöjä varten tarjoamme useita eri kokoisia vakioituja paketteja. Liikekiinteistöjä ja muita hiukan suurempia kohteita varten toteutus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Suuret – yli 50 kVA järjestelmät – ovat oma lukunsa ja ne suunnittelemme aina yhteistyössä sähköyhtiön ja asiantuntevien laitetoimittajiemme kanssa.

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa yleensä mitoittaa siten, että suurin osa tuotetusta energiasta kuluu omassa käytössä. Silloin oma tuotanto säästää energian ostohinnan ja myös siirtohinnan sekä sähköveron. Mahdollisen ylimääräisen energian voi kyllä siirtää sähköverkkoon ja yleensä sähköyhtiö ostaa sen suurin piirtein sähköenergian tukkuhintaa vastaavalla hinnalla.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje.
Pysyt aina ajantasalla Ahjo -ratkaisuista.

Ahjo Energia

Sähköliike T. Koponen Oy
Kermanrannantie 3
79700 Heinävesi 

Joonas Koponen
Puh: 0400 989 017
Email: joonas.koponen@slkoponen.fi

 

Ajankohtaista