yllapito

Jatkuva ylläpito

Ahjo-aurinkosähköjärjestelmään kuuluu useimmiten sisäänrakennettu etävalvontajärjestelmä. Järjestelmän kautta voidaan tavallisella web-selaimella tarkastella jatkuvasti paneelien tuottoa ja toiminnan historiatietoja. Paneelikohtaisen yksilöllisen seurannan avulla nähdään heti myös mahdolliset häiriöt järjestelmän toiminnassa, kuten varjostukset tai likaantuminen. Järjestelmä kannattaa aina liittää Internetiin.

Aurinkosähköjärjestelmä ei yleensä vaadi mitään huoltotoimenpiteitä. Sade puhdistaa pölyn paneelien pinnalta ja muuten järjestelmä on käytännössä huoltovapaa. Jos olosuhteet ovat erityisen pölyiset tai paneelien päälle putoaa esimerkiksi lehtiä, saattaa puhdistaminen olla ajoittain tarpeellista.

Mikäli niin sovitaan, seuraa Ahjo Energian valvomo järjestelmän toimintaa säännöllisesti ja reagoi mahdollisesti esiintyviin toiminnan poikkeamiin. On mahdollista sopia myös säännöllisistä huoltokäynneistä, jolloin tarkastetaan järjestelmän kiinnitykset ja katon tiiviys, puhdistetaan paneelien päälle mahdollisesti kertynyt lika ja käydään läpi järjestelmän koko tekniikka.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje.
Pysyt aina ajantasalla Ahjo -ratkaisuista.

Ahjo Energia

Sähköliike T. Koponen Oy
Kermanrannantie 3
79700 Heinävesi 

Joonas Koponen
Puh: 0400 989 017
Email: joonas.koponen@slkoponen.fi

 

Ajankohtaista