rannalla

Tietoa meistä

Kauppahuone Lampila on vuodesta 1992 lähtien toiminut kehitysyhtiö, jonka toiminta on vuodesta 2002 alkaen keskittynyt uusiutuviin energiajärjestelmiin. Yhtiö valmistaa Hirvensalmella Lietso-aurinkoilmalämmittimiä, jotka on suunniteltu ensisijaisesti talvella kylmillään olevien kesämökkien ja ulkorakennusten lämmittämiseen, tuulettamiseen ja kuivana pitämiseen.

Ahjo Energia on Kauppahuone Lampila Osakeyhtiön aputoiminimi, jonka puitteissa toimitetaan ensisijaisesti Savon alueella sähköverkkoon kytkettyjä aurinkosähköjärjestelmiä yrityksille, liikekiinteistöille, maatiloille ja omakotitaloille.

Ahjo Energia toimii yhteistyössä mm. Naps Systems Oy:n kanssa, joka on eräs pisimpään alalla toimineista yrityksistä maailmassa. NAPSilla on yli 30 vuoden ja 200.000 järjestelmän kokemus aurinkosähköjärjestelmistä. Ahjo-aurinkosähköjärjestelmien vaihtosuuntaajina käytetään mm. Solar Edge -yhtiön järjestelmiä, joihin liittyy paneelikohtainen tasavirtaoptimointi.

Pääset Ahjo -sivustolle tästä.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje. Pysyt aina ajan tasalla aurinkoenergian kuulumisista.